Политика

Одеса: провокаторшу з російським "аквафрешем" затримали в центрі міста

8 жовтня в центрі Одеси було затримано провокаторшу, яка намагалася розвісити російський прапор на Європейській площі.

11.100:00

Після ракетного обстрілу росією Одеського порту, внаслідок якого загинула людина, на Європейській площі Одеси стався інцидент. Жінка намагалася розвісити російський прапор на постаменті колишнього пам’ятника російській імператриці Катерині II на Європейскій площі. Однак її дії зупинили перехожі. 

Після цього жінка почала вигукувати проросійські гасла, такі як "Ахмат сила" та "Росія – міць". На питання про те, чи розуміє вона, що країна, прапор якої вона намагалась повісити, щойно обстріляла Одесу, жінка заперечила, що це була росія.

Правоохоронці швидко прибули на місце подій та затримали прихильницю "руського миру". На Європейській площі зараз знаходиться народний меморіал, присвячений загиблим українським Героям. .

Як стало відомо трохи зголо, затримана Олена Чесакова, разом зі своєю матір'ю переїхала до Одеси з російського міста Перм і отримала українське громадянство. Вони відкрито підтримують "руський мир", проте не мають наміру повертатися до росії. На наступний день після затримання зʼявилися різноанітні фейки, начебто Олена Чесакова була поміщена в камеру тимчасового затриманя та там її нібито вбили, влаштувавги серцевий напал. Але її мати сама спростувала ці чутки.

На даний час Олена Чесакова знаходится під домашнім арештом.

Комментарии:

ТОП-ТЕМА

Одеса: СБУ розкрила та затримала агента рф, який шпигував та передавав дані росіянам

СБУ затримала в Одесі агента рф, який шпигував за мобільними групами ППО та штурмовою бригадою «Лють»

16.99:53
Последние новости

Нове політичне графіти вуличного проекту VAUD днями зʼявилося в Одесі.

17.109:08

8 жовтня в центрі Одеси було затримано провокаторшу, яка намагалася розвісити російський прапор на Європейській площі.

11.100:00

Минулого вікенду найбільша одеська група "Моя Одеса" з більш ніж 360 тисячами підписників була заблокована на Facebook без будь-яких попереджень або пояснень.

23.914:00

Досрочно расторгнуть контракт с ректором Одесского национального технологического университета Ларисой Иванченковой решил министр образования и науки Украины Оксен Лисовой.

29.89:38

Бурная публичная деятельность нардепа из Одессы Артема Дмитрука, избранного от президентской партии «Слуга народа» и неоднократно транслировавшего тезисы российской боевой пропаганды, все-таки привлекла внимание правоохранителей.

25.814:00