Общество

Одеса: нове політичне графіті на тему війни

Нове політичне графіти вуличного проекту VAUD днями зʼявилося в Одесі.

17.109:08

На одному з пляжів Великого Фонтану в Одесі на березі моря з'явилося нове політичне графіті, яке привернуло увагу громадськості. Одеський вуличний художник Вадим Луговцов, відомий під псевдонімом Vaud, створив зображення балерини, яка танцює з ракетою, підкреслюючи небезпеку російської культури.

Це графіті символізує, що російська культура може бути не менш загрозливою для світу, ніж російська зброя. За допомогою культурного впливу росія намагається ввести в оману Захід, створюючи ілюзію, що вона не є відповідальною за військові злочини, руйнування міст в Україні та вбивства цивільних. Культура, в цьому контексті, виступає як своєрідний "адвокат диявола", який приховує агресію та імперські амбіції російської держави.

Комментарии:

ТОП-ТЕМА

Одеса: СБУ розкрила та затримала агента рф, який шпигував та передавав дані росіянам

СБУ затримала в Одесі агента рф, який шпигував за мобільними групами ППО та штурмовою бригадою «Лють»

16.99:53
Последние новости

Нове політичне графіти вуличного проекту VAUD днями зʼявилося в Одесі.

17.109:08

8 жовтня в центрі Одеси було затримано провокаторшу, яка намагалася розвісити російський прапор на Європейській площі.

11.100:00

Минулого вікенду найбільша одеська група "Моя Одеса" з більш ніж 360 тисячами підписників була заблокована на Facebook без будь-яких попереджень або пояснень.

23.914:00

Досрочно расторгнуть контракт с ректором Одесского национального технологического университета Ларисой Иванченковой решил министр образования и науки Украины Оксен Лисовой.

29.89:38

Бурная публичная деятельность нардепа из Одессы Артема Дмитрука, избранного от президентской партии «Слуга народа» и неоднократно транслировавшего тезисы российской боевой пропаганды, все-таки привлекла внимание правоохранителей.

25.814:00