Общество

Одеса: найбліьша спільноста одеситів в Facebook була заблокована

Минулого вікенду найбільша одеська група "Моя Одеса" з більш ніж 360 тисячами підписників була заблокована на Facebook без будь-яких попереджень або пояснень.

23.914:00

Разом із групою зникла й пов'язана з нею сторінка "Моя Одеса". Як повідомило вилання "Культоромутр" з посиланням на засновника спільноти Сергій Ярощук, це був результат 13 років його роботи. За його словами, група зникла раптово одного ранку, а технічна підтримка платформи повідомила, що це нібито тимчасовий захід і через три місяці спільнота може бути відновлена. Ярощук вже створив нову групу, проте підписники додаються повільніше.

Група "Моя Одеса" публікувала новини та матеріали про події в Одесі та Україні, маючи чітку проукраїнську позицію. Водночас у коментарях часто з'являлись проросійські боти, які поширювали антиукраїнські заяви та критикували уряд і президента. Це могло стати причиною блокування.

Комментарии:

ТОП-ТЕМА

Одеса: СБУ розкрила та затримала агента рф, який шпигував та передавав дані росіянам

СБУ затримала в Одесі агента рф, який шпигував за мобільними групами ППО та штурмовою бригадою «Лють»

16.99:53
Последние новости

Нове політичне графіти вуличного проекту VAUD днями зʼявилося в Одесі.

17.109:08

8 жовтня в центрі Одеси було затримано провокаторшу, яка намагалася розвісити російський прапор на Європейській площі.

11.100:00

Минулого вікенду найбільша одеська група "Моя Одеса" з більш ніж 360 тисячами підписників була заблокована на Facebook без будь-яких попереджень або пояснень.

23.914:00

Досрочно расторгнуть контракт с ректором Одесского национального технологического университета Ларисой Иванченковой решил министр образования и науки Украины Оксен Лисовой.

29.89:38

Бурная публичная деятельность нардепа из Одессы Артема Дмитрука, избранного от президентской партии «Слуга народа» и неоднократно транслировавшего тезисы российской боевой пропаганды, все-таки привлекла внимание правоохранителей.

25.814:00